Større penis og penispumper

Større penis og penispumper – Nautii.dk sexlegetøj. Så er det nu du kan overraske din partner med lidt ekstra. Her har du muligheden for at få lidt ekstra fylde for en aften og derved bringe lidt nyt og frækt ind i legen. Uanset hvilken skøn penis du er indehaver af, kan det altid være lækkert og frækt at prøve noget nyt. Om du vælger blot at vokse i omkredsen/længden eller også at få anal stimulering med, så er det muligheder for sjov og ophidsende leg.

Show Filters

Større penis og Penispumper

En penis er et svulmelegeme, og den samme penis kan derfor have mange forskellige størrelser, alt efter omstændighederne. Selvfølgelig er du fra naturen udstyret med en penis, som har et minimum og et maksimum af størrelse. Nogle kan blive meget små, for så at svulme op til 10 dobbelt størrelse, når de er erigerede, mens andre kan være store i slap tilstand, men så til gengæld ikke blive så meget større, når de er erigerede.

Nogle oplever at pikken altid bliver stenhård meget let og hurtigt, mens andre penisser kan være lidt mere omskiftelige.

Uanset hvilken type penis du har, så kan det være sjovt og lækkert at opleve, hvor stor og hård din penis kan blive og det kan du mærke med vores produkter til større penis og penispumper. Dels kan det være en dejlig fornemmelse, at udsætte din penis for et vakuum som giver en større penis i en begrænset periode, og så kan de også være en ny oplevelse til din partner.

Hvis du bare gerne vil give din partner en anderledes fornemmelse, imens I har sex, kan du ganske enkelt bruge en penis sleeve, som er et blødt hylster, der gør den udvendige størrelse på Penis større. Disse fås i mange forskellige varianter, som kan give din partner en helt ny fornemmelse. Nogle modeller har også en inderside, som kan give manden en ny og anderledes oplevelse.