Lingeri

Frækt og sexet undertøj har alle dage været en pirrende del af den voksne leg. Hos Nautii finder du frækt undertøj der vil forfører og få ekstra gang i fantasien. Uanset om det er din partner, du vil friste med “en fræk sag” eller om du vil gøre dig lækker til en tur i byen, så har vi noget der vil passer. Et forførende frækt sæt undertøj er pirrende, både for den der bærer det og betragteren. Vort udvalg vil hele tiden blive udvidet, så hold øje med vores side ..

Show Filters
Show Filters

Lingeri – Boostet selvtillid

Hos Nautii er vi helt med på at alle tænder på noget forskelligt.
Nogen er til et klask bag i, nogen er til frække ord hvisket i øret, nogen er til blikke, for nogen er det
tanken om hvad der gemmer sig bag “indpakningen” osv, osv………… Lingeri eller frækt undertøj er jo netop
en lækker, fræk, sexet, sensuel og sommetider kinky, indpakning. For alle gælder det dog at følelsen af at føle sig fræk og sexet er med til at sætte fantasien igang.
Lingeri kan bidrage til at en leverpostejsfarvet, fantasiforladt og triviel hverdag kan blive løftet til nye højder.Udvalget af forførende, frækt, udfordrende, sexet og kinky undertøj er stort og rummer noget for enhver. Gå på opdagelse i udvalget og find netop det der fremhæver dine kvaliteter og tænder dine fantasier.
Livet skal leves – Kast noget krydderi på

Følelsen af at være sexet/fræk er en helt personlig følelse, som kun du kan definere. Så vælg det lingeri der får den følelse frem i dig og du vil fremstå endnu mere selvsikker og fræk overfor din partner.
Hvad kan være hottere. Pir din partners fantasi. Lingeri er et fantastisk forførelses værktøj, men det bedste af det hele er, at du vil opleve en følelse af boostet selvtillid. Måske du kunne overveje at iføre dig noget frækt, måske bundløst, under kjolen næste gang I skal i byen og lad ham opdage det.
Eller hvad med at åbne døren i let påklædt tilstand eller smide jakken og kun være iført selvsiddende strømper og andet lingeri. Husk livet skal leves i hverdagen, så kast noget krydderi på.

Vi fører mærkerne Obsessive, Cotteli, og Penthouse.